Därför väljer alltfler föreningar solceller med Nordblick Solar

Vi på Nordblick Solar är specialiserade på solcellsanläggningar för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och industrifastigheter. Tack vare vår erfarenhet och kunskap kan vi erbjuda anpassade lösningar med snabb leverans och hög kvalitet till rätt pris. Att välja oss som partner för er solcellsanläggning innebär det att ni kan luta er tillbaka och känna er trygga!

Färdiga solcellslösningar för bostadsrätter!

Vi erbjuder kompletta lösningar för solceller för bostadsrättsföreningar inklusive batterier och laddstolpar för medlemmarnas elbilar. Vi kan även ta hand om takomläggning där vi samarbetar med ett flertal seriösa och trygga aktörer.

Luta er tillbaka, vi sköter allt!

Så här går processen till från kontakt till färdig installation

Kontrakt

Projektering & Montage Föreberedelser

Leverans & etablering

Installation

Färdiganmälan

Överlämning

Nordblick Solar – En trygg och stabil partner

Nordblick Solar är specialiserade på solcellslösningar för bostadsrättsföreningar och större fastigheter. Vi blir en trygg partner och är med er genom hela processen – hela vägen från planering till färdig installation.

Kontakta oss

Är du intresserad av att veta mer kring våra lösningar för industrifastigheter? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!

E-post eller telefon

Du kan även nå oss via e-post eller telefon på [email protected] eller 08-760 00 83

Kom igång redan idag!

Vill du veta mer kring våra lösningar och hur vi kan hjälpa dig komma igång med solel? Kontakta oss så får du prata med en kunnig rådgivare hos oss.

E-post eller telefon

Du kan även nå oss via e-post eller telefon på [email protected] eller 08-760 00 83

Nordblick SOLAR är helhetsleverantör av solkraftverk i alla storlekar.