Om oss

Tack vare vår erfarenhet och kunskap kan vi erbjuda anpassade lösningar med snabb leverans och hög kvalitet till rätt pris. Att välja oss som partner för er solcellsanläggning innbär det att ni kan luta er tillbaka och känna er trygga!

Du kan luta dig tillbaka när du väljer Nordblick Solar

Vi på Nordblick Solar är experter på större solcellsanläggningar för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och industri. Tack vare vår erfarenhet och kunskap kan vi erbjuda anpassade lösningar med snabb leverans och hög kvalitet till marknadens bästa priser. Att välja en solcellsanläggning med oss innebär att du kan luta dig tillbaka och känna dig trygg. Vi installerar i hela Sverige och har en egen eftermarknadsavdelning som säkerställer support och stöd ifall ni skulle behöva detta.

Erfarenhet sedan 2012 

Nordblick koncernen utvecklar genomtänkta, hållbara och attraktiva fastigheter och bostäder där människor får utrymme att leva, arbeta, utvecklas och drömma.

Vi har utvecklat över 150 000 kvm industrilokaler och hjälpt hundratals företagare att nå sina visioner och drömmar genom att möjliggöra deras lokalbehov med anpassningsbara ytor på bästa möjliga lägen.

En vilja att göra det bättre för dig och miljön

Genom att välja en SOLAR-solcellsanläggning tar ni ett stort steg mot en hållbar framtid. Solenergi är en ren, förnybar och outsinlig energikälla som minskar vår beroende av fossila bränslen och bidrar till att bekämpa klimatförändringarna. Genom att producera er egen el med solceller minskar ni ert koldioxidavtryck och minimerar er påverkan på miljön.

Kom igång redan idag!

Vill du veta mer kring våra lösningar och hur vi kan hjälpa dig komma igång med solel? Kontakta oss så får du prata med en kunnig rådgivare hos oss.

E-post eller telefon

Du kan även nå oss via e-post eller telefon på [email protected] eller 08-760 00 83

Nordblick SOLAR är helhetsleverantör av solkraftverk i alla storlekar.