Teckna ramavtal och gör det möjligt för era medlemmarna att börja spara pengar direkt

När antalet medlemmar som kommer med förfrågan om att få sätta upp solcellsanläggningar ökar så finns det ett stort antal aspekter för styrelsen i en förening att utreda och ta hänsyn till.

Man behöver ha detaljerad kunskap om husets konstruktion och säkerhet så att montaget utförs korrekt och utan att äventyra befintliga garantier, brandsäkerhet och försäkringars giltighet.

Det krävs också hantering av de juridiska aspekterna såsom bygglov och tecknande av korrekta nyttjanderättsavtal mellan den medlem som vill montera solcellsanläggningen och bostadsrättsföreningen som äger taket.

Flera fördelar med ett ramavtal

Komplett paket för din lokal – börja spara pengar direkt

När din förening tecknat ramavtal med oss så har vi förberett en lösning som passar perfekt på din lokal. Kostnadseffektivt och anpassat för just er!

Vi ser till att alla byggnadsgarantier för din lokal fortsätter gälla utan avbrott och gör det superenkelt för dig med samlad hantering.

Vi tar hand om allt – för att du ska kunna njuta av solen!

Luta er tillbaka, vi sköter allt!

Så här går processen till från kontakt till färdig installation

Kontrakt

Projektering & Montage Föreberedelser

Leverans & etablering

Installation

Färdiganmälan

Överlämning

Unikt säkerhetssystem för montage och paneler

Nordblick Solar levererar som unik aktör ett säkerhetssystem för montagesystem och solpaneler. Anläggningen kommer levereras med inbyggda överlastsensorer med påkopplat larm för att undvika överbelastningar. Med denna lösning förlängs dessutom garantin från 12 till 20 år.

Kontakta oss

Är du intresserad av att veta mer kring våra lösningar för industrifastigheter? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!

E-post eller telefon

Du kan även nå oss via e-post eller telefon på [email protected] eller 08-760 00 83

Kom igång redan idag!

Vill du veta mer kring våra lösningar och hur vi kan hjälpa dig komma igång med solel? Kontakta oss så får du prata med en kunnig rådgivare hos oss.

E-post eller telefon

Du kan även nå oss via e-post eller telefon på [email protected] eller 08-760 00 83

Nordblick SOLAR är helhetsleverantör av solkraftverk i alla storlekar.