Häng med på vår tillväxtresa!

Nordblick Solar fortsätter att skina och söker kontinuerligt nya medarbetare som vill vara med på vår tillväxtresa.

Just nu söker vi någon som har erfarenhet av projektledning med kunskap inom bygg, el och solceller. Läs mer om tjänsten nedan eller klicka på knappen. 

Projektledare sökes till spännande, snabbt växande bolag!

Nordblick Solar installerar större solcellsanläggningar för fastighetsägare, lantbruk, bostadsrättsföreningar och industri. Tack vare vår erfarenhet och kunskap kan vi erbjuda anpassade lösningar med snabb leverans och hög kvalitet till rätt pris över hela Sverige.


Nordblick Solar fortsätter att skina och söker nu en projektledare som vill vara med på vår tillväxtresa. Vi söker dig som uppskattar en roll där du både får samordna, planerar och följa upp installationer men även har möjlighet att komma ut till kunder.

Vi tror att du har erfarenhet av projektledning, kunskap inom bygg, el och solceller. Du är strukturerad i din planering men van att lösa oväntade situationer om de uppstår. Du trivs med att dagligen ha kontakt med många intressenter så som kunder, installatörer, underentreprenörer, projektörer och leverantörer.
Rollen är ny så du kommer att ha möjlighet att vara med att ta fram arbetssätt och forma en viktig roll i ett växande företag. Det kommer vara viktigt att du är självgående och har ett starkt driv att utvecklas i rollen och förbättra strukturen i projektlednings arbetsuppgifterna.

Arbetsuppgifter

 • Projektleda, koordinera och planera installationer
  av solcellsanläggningar mot bostadsrättsföreningar och kommersiella
  fastigheter.
 • Följa upp att installationsarbetet är utfört och på rätt sätt
 • Tillsammans med elektriker och montörer hitta nya lösningar om oväntade situationer uppstår
 • Dagligen ha kontakt via telefon och email med samarbetspartners och kunder
 • Följa upp och planera in serviceärenden
 • Utföra vissa typer av serviceärenden
 • Verifiera och kvalitetsgranska projekteringar och installationsanvisningar

Önskad kunskap och erfarenhet

 • Intresse och förståelse för smart teknik
 • Erfarenhet från att koordinera arbeten inom
  service eller installation
 • Förmåga att arbeta självständigt och vara
  lösningsorienterad
 • God vana av planering och struktur i sitt arbete
 • Gärna praktisk kunskap inom bygg och/eller el.
 • God datorvana (Kunna arbeta med Excel och
  kalkylering)
 • God kommunikationsförmåga på svenska och
  engelska, både i tal och skrift
 • Giltigt B-körkort

Vad vi erbjuder

Viktiga arbetsuppgifter, frihet med eget ansvar och högt till tak gör att det är kul att gå till jobbet. Vi sitter i fantastiska nya lokaler i egenbyggda Sjöstadskajen på Ekerö. Vi växer och vill att du också ska göra det! Därför erbjuder vi både utbildningar, studiebesök och praktisk tillämpning för att du ska fortsätta att utvecklas och för rätt person finns möjligheter att utvecklas inom företaget.

Om oss

Nordblick är en koncern som utvecklar genomtänkta, hållbara och attraktiva fastigheter och bostäder där människor får utrymme att leva, arbeta, utvecklas och drömma. Vi har utvecklat över 150 000 kvm industrilokaler och hjälpt hundratals företagare att nå sina visioner och drömmar genom att möjliggöra deras lokalbehov med anpassningsbara ytor på bästa möjliga lägen. Nordblick har en stark vilja att göra det bättre för miljön och har därför valt att utöka vår verksamhet med att erbjuda solcellsanläggningar genom Nordblick Solar.

Vill du bli en del av Nordblick Solar?

För frågor och ansökan kontakta Mattias på [email protected] eller 0736 82 86 60. Du kan även fylla i formuläret nedan så hör vi av oss!

Kom igång redan idag!

Vill du veta mer kring våra lösningar och hur vi kan hjälpa dig komma igång med solel? Kontakta oss så får du prata med en kunnig rådgivare hos oss.

E-post eller telefon

Du kan även nå oss via e-post eller telefon på [email protected] eller 08-760 00 83

Nordblick SOLAR är helhetsleverantör av solkraftverk i alla storlekar.