Därför väljer alltfler villaägare solceller med Nordblick Solar

Vi på Nordblick Solar är specialiserade på solcellsanläggningar för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och industrifastigheter. Tack vare vår erfarenhet och kunskap kan vi erbjuda anpassade lösningar med snabb leverans och hög kvalitet till rätt pris. Att välja oss som partner för er solcellsanläggning innebär det att ni kan luta er tillbaka och känna er trygga!

Utvalt solcellspaket skräddarsytt för din villa

Vi har noga valt ut de allra bästa produkterna och satt ihop en SOLAR-anläggning för villa som är noga anpassat och optimerat där allt ingår! Ni får komplett leverans, installation och snabb driftsättning till bästa pris.

Så enkelt är det!

Så här går processen till från kontakt till färdig installation

1. Kontakt

Ring oss eller fyll i vårt intresseformulär så ringer vi upp dig och bokar in ett möte för ett platsbesök hos er.

2. Platsbesök

Vi kommer hem till dig och går igenom ditt behov och alla förutsättningar. Du får offert inom 24 timmar. 

3. Installation

Efter godkänd offert går vi vidare med installationen. Vi monterar, besiktigar och lämnar sedan över anläggningen till dig. Våra installatörer är utbildade och certifierade.

4. Shine On!

Nu är din anläggning i drift och du kan följa allt du producerar, köper och säljer via vår app. Vår support finns tillgänglig för dig under anläggningens livstid.

Kom igång, solen väntar!

Du sparar med Nordblick Solar

En investering i solceller sänker elkostnaderna från dag ett, höjer fastighetens värde och genererar intäkter via försäljning av överskottsel. Kontakta oss så berättar vi mer!

Få ut ännu mer av solen med våra tillval

Vi erbjuder en rad noga utvalda möjliga tillval till din installation för att maximera din energinytta. Tillsammans med våra solceller skapar de ett förnybart energisystem med lagring, laddning och grön el från solen i ditt hem.

Kontakta oss

Är du intresserad av att veta mer kring våra lösningar för industrifastigheter, bostadsrätter eller villa? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!

E-post eller telefon

Du kan även nå oss via e-post eller telefon på [email protected] eller 08-760 00 77

Kom igång redan idag!

Vill du veta mer kring våra lösningar och hur vi kan hjälpa dig komma igång med solel? Kontakta oss så får du prata med en kunnig rådgivare hos oss.

E-post eller telefon

Du kan även nå oss via e-post eller telefon på [email protected] eller 08-760 00 83

Nordblick SOLAR är helhetsleverantör av solkraftverk i alla storlekar.